Eines minimalistes - Viure l´opció del minimalisme com estil de vida és fàcil.

Vaya al Contenido

Eines minimalistes

  
L´objectiu és compartir-te eines minimalistes que ens ajudin a lluitar i suportar la pressió consumista i així poder viure més lliure i empoderats com a persones en la societat  capitalista i controladora (big data) occidental , on vivim.
La realitat del Deep system és tant propera , impossible d´esquivar ni que vulguem. En preguntareu que significa “Deep system”; ho podeu consultar a la pàgina wwww.vidademinimalista.org//deep-system-i-minimalisme.html de la nostra web
Ara us aniré deixan eines i petites estratègies minimalistes que ens ajudaran a ser més lliures, més conscients de la nostra realitat com a persona i poder de decisió.
PREGUNTES MINIMALISTES

Decidir suposa un gran esforç per a tots plegats, i davant de la continua necessitat de prendre decisions , el minimalisme ha creat un senzilles i eficaces preguntes que ens ajudara a decidir allò que ens convé més per atansar-nos a viure allò que volem, i com atansar-nos a viure un estil de vida minimalista.

  • Proporciona valor a la meva vida?
  • Com de realment és important per a mi?
  • Està en línia amb els valors personals?
  • Si ho deixes estar, com afectaria a la meva vida?
  • Si ho faig o escullo, m´allunya dels meus objectius vitals?

Contestar-ho, ens ajudarà a seguir fluint pel camí de la nostra vida, trobant així la pau interior i l´harmonia al nostre voltant.

Regreso al contenido